Akciós termékünk

Küszöb tölgy 1050x 75 mm 16 mm vastag X küszöbsín horony marással fa küszöb (piros szín)

Bruttó ár: 630 Ft
 

Bankkártyával jelenleg nem tudnak fizetni áruházainkban, megértésüket köszönjük!

 


nyomtatható változat üres a kosár

Gyorskereső
WEBÁRUHÁZ
Ablakok erkélyajtók tetőablakok
Ajtó ablak outlet kiárusítás AKCIÓ
Beltéri ajtók bejárati ajtók
Beruházás saját kivitelezésben
Bútor készítés bútoralkatrészek
Bútorajtók szekrényajtók bútorfiókok
Bútorok kisbútorok lakberendezés
Bútorszerelvények
Csavar Szeg Kötőelem
Fa játékok sport eszközök
Falap falemez fatábla bútorlap
Falap tömörfa falapok
Festék Lazúr Pác Lakk Favédőszer
Festőszerszámok csiszolóanyagok
Fűrészáru faanyag
Furnérlemez svartni
Fúrószárak vésők körkivágók
Gyalult deszka palló gerenda stafni
Gyalult léc faragott léc farúd
Hajópadló svédpadló
Háztartási kiegészítők eszközök fából
Hobby fa fűrészáru ( 80 cm-nél rövidebb)
Hőszigetelő hangszigetelő anyagok
Kerítés építés térelválasztó
Kertépítés terasz építés
Kerti szerszámok öntözés locsolás
Konyhabútor készítés
Kutyaház faház szerszámtároló
Könyvek Szaklapok
Lambéria Falburkoló
Laminált padló szalagparketta OUTLET AKCIÓ
Lépcső építés lépcsőkészítés
Lépcsőkorlát készítés
Modellkészítés
Műanyag lemezek
Padlószőnyeg OUTLET
Polcok polc építés
Ragasztó Tömítőanyag
Ragasztott fatartó gerenda
Rétegragasztott frízanyag
Szauna építés anyagai
Szerszámok szerszámgépek mérőeszközök
Szobor talp agancs tartó plakett tartó
Szolgáltatás
Tetőépítés galéria építés
Tüzifa fabrikett pellet szerszámok
Vasalat szerelvény barkácsáruUtolsó termék frissítés dátuma:
2017. 05. 24.
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek

1. Általános tudnivalók

A www.zatik.hu weboldalt a Zatik Kereskedelmi Kft. (a továbbiakban Eladó, Székhely: 1182 Budapest, Üllői út 647.; adószám: 10369380-2-43; cégjegyzékszám: 01-09-064815) üzemelteti abból a célból, hogy partnerei (a továbbiakban Vevő) részére egy könnyen áttekinthető és kezelhető, valamint online vásárlást lehetővé tevő internetes webáruházat biztosítson.

A Zatik Webáruház szolgáltatásait minden jogképes természetes személy és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeres regisztrációt elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban ÁSZF) foglaltakat.


2. Regisztráció

A sikeres regisztráció feltétele a megrendeléshez szükséges valamennyi adatmező maradéktalan kitöltése.
A regisztráció menete: l. Útmutató.


3. A megrendelés tárgya, módja

A megrendelés tárgya az eladó által a fenti weboldalon megjelenített termékei, melyek hatályos bruttó árait, lényeges tulajdonságait a termékek adataiknál tünteti fel.

A Zatik Webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.


4. A megrendelés

A Vevő a megrendelést csak sikeres regisztrációt követően, a webáruházba történő bejelentkezés után kezdeményezheti.
A megrendelés elfogadásához, az ahhoz szükséges valamennyi adatmező maradéktalan kitöltése kötelező.

A megrendelés során a Vevőnek lehetősége van a regisztrációnál megadott adatoktól eltérő számlázási és szállítási adatok megadására.
A Vevő által a regisztráció, vagy a megrendelés során tévesen megadott adatok miatti hibás teljesítésből eredő károkért az Eladót nem terheli felelősség.

A Vevő által jóváhagyott és elküldött megrendelésről és a szállításról az Eladó a Vevőnek elektronikus visszaigazolást küld valamint házhozszállítás esetén telefonon is megerősíti a vásárlás tényét a Vevőnek.

Az Eladó a megrendelés teljesítésére csak akkor köteles, ha azt és a megrendelt áru szállítását visszaigazolta.

A szerződés a visszaigazolások Vevő részére történő megküldésével jön létre.
A Vevő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el.


5. A fizetés módja

Az áru megrendelésekor a Vevő a következő fizetési módok közül választhat:

- Készpénzben az áru átvételével egyidejűleg a telephelyeken (Budapesten, Budakalászon vagy Győrben)
- Készpénzben az áru átvételével egyidejűleg házhozszállításkor
- Előzetes banki átutalással (az Eladó bankszámlaszáma: 11718000-20323224).
Ebben az esetben az Eladó az áruk összegyűjtését és a megrendelés teljesítését csak akkor kezdi meg, amikor a vételárként átutalt összeget jóváírták az Eladó bankszámláján.

Az Eladó a Zatik Webáruház oldalán közzétett árak változásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áru vételárát nem befolyásolja.

A vételár kifizetéséig az Eladó az átadott áru tekintetében fennálló tulajdonjogát fenntartja. Az áru tulajdonjoga a vételárnak az Eladó számláján történő jóváírásával száll át a Vevőre.


6. A megrendelt áru átadása-átvétele

A Vevő a megrendelt árut a megrendeléskor megjelölt helyszínen és a szállítás visszaigazolásában jelzett időpontban veheti át.

Személyes átvétel az Eladó telephelyén
A megrendelt áru személyesen az Eladó megrendeléskor megjelölt telephelyén, a Vevővel e-mail útján egyeztetett időponttól, valamint a megrendelés kinyomtatott visszaigazolásának felmutatása mellett vehetők át.

A megrendelt árut az Eladó az e-mail-ben visszaigazolt szállítási határidőt követően még 2 munkanapon keresztül tartja fenn a Vevő számára.

Az Eladó az árut a Vevő részére csak abban az esetben köteles kiadni, ha a Vevő a vételárat maradéktalanul megfizette.

Házhozszállítás
A házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég a megrendelt árut a megadott címre szállítja, és ott átadja a Vevőnek, vagy megbízottjának.

A Vevő erre irányuló igénye esetén az Eladó az árut az egész ország területén házhoz szállítja. A házhozszállítást az Eladó szerződött alvállalkozóval végezteti.
A Vevő házhozszállítási igényét a megrendelés során a „házhozszállítás” lehetőség kiválasztásával jelzi. A házhozszállítás várható idejéről az Eladó a Vevőt telefonon, írásban vagy e-mail útján tájékoztatja.

A házhozszállítás költségeit a Vevő köteles az Eladó részére megtéríteni.

Az Eladó elállhat a kiszállítás teljesítésétől ha a megadott szállítási címre történő kiszállítás költségei várhatóan meghaladják a kalkulátor által felajánlott szállítási díjat.

Ebben az esetben az Eladó a Vevőnek írásban jelzi a várható szállítási költséget és ha azt a vevő nem fogadja el akkor a szállítási szerződést az Eladó megszűntnek tekinti. A vevőnek lehetősége van a megvásárolni kívánt árut újra megrendelni más átvételi módon.

Banki előreutalással történő fizetési mód esetén, a házhozszállítás csak a teljes vételár és a szállítási költségek az Eladó számláján történő jóváírása utáni időpontban lehetséges.

A házhozszállítás költségeiről a Vevő a megrendelés elküldése előtt a „szállítási költség” kalkulátor használatával tájékozódhat, valamint azt a megrendelés visszaigazolása is tartalmazza.

Sikertelen kézbesítés esetén a fuvarozó értesítést hagy a Vevőnél, melyben tájékoztatja az ismételt kézbesítés időpontjáról.

Sikertelen szállítás esetén a Vevő a szállítással kapcsolatban felmerülő valamennyi költség megtérítésére köteles, beleértve a visszfuvar költségeit is. Az újabb kiszállítás időpontja a korábban sikertelen kiszállítással kapcsolatban felmerült oda-vissza fuvarköltség, valamint az új kiszállítási költség megtérítése után történik.

Az áru ellenőrzése

Személyes átvételkor a telephelyen:
Személyes átvételkor a Vevő köteles elvégezni a minőségi és mennyiségi ellenőrzést, és az esetlegesen felmerülő kifogásairól az Eladót haladéktalanul szóban értesíteni.

Az áru átadását és átvételét követően előterjesztett minőségi és mennyiségi kifogásokat a felek semmisnek tekintik.
Az áru tekintetében fennálló kárveszély az áru kifizetése és a pénztár elhagyása után átszáll a Vevőre.

Házhozszállításkor:
A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában az árut tételesen ellenőrizni, hiánytalan és sérülésmentes teljesítés esetén a szállítólevelet aláírni. Ezt követően hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat az Eladónak nem áll módjában elfogadni.

Sérülést, vagy hiányos áru leszállítása esetén a Vevő köteles a szállító cég alkalmazottjával jegyzőkönyvet felvetetni és a felmerülő kifogásokról az Eladót haladéktalanul, írásban tájékoztatni.


7. Elállási jog

A Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a Zatik Vevőszolgálat e-mail címén (e-mail: faaruhazbudapest @ zatik.hu). Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A Vevő a szerződéstől 8 munkanapon belül, indokolás nélkül elállhat. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a termékeket átvette. Ebben az esetben a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék és az eredeti számla visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

Az Eladó a Vevő által kifizetett összeget, az elállást követő harminc napon belül köteles visszatéríteni.

A távollévők között létrejött szerződések és az elállási jog részletes szabályait a 17/1999. Kormányrendelet tartalmazza, melyet a Felek a jelen szerződés kapcsán irányadónak tekintenek.


8. Garancia, szavatosság

A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 151/2003. (IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

A szavatosság csak a termék minőségi hibája esetén érvényesíthető, de a Vevő az internetes megrendeléssel, a szállítással és a csomagolással kapcsolatos kifogásait a Vevőszolgálaton a „Panaszügyintézés” pontban foglaltak szerint terjesztheti elő.


9. Felelősség

A Zatik Webáruházon való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Az Eladó nem felelős semmilyen kárért, amely az Zatik Webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató/Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Az Eladó nem vonható felelősségre vis major esetén sem.
Vis majornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, melyek megakadályozzák a webáruház akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik.

Egyedül a Vevő felelős a Zatik weboldalához való kapcsolódásért és az Zatik Webáruházból történő vásárlásért.


10. Adatvédelem

A Vevő által, a megrendelés során közölt minden személyes adattal kapcsolatban az Eladó a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján jár el.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók, illetve az Eladó által adatfeldolgozással megbízott feldolgozó részére történő adatszolgáltatást leszámítva az Eladó a tudomására jutott, általa kezelt adatokat harmadik személynek nem szolgáltatja ki. A termék helyes kézbesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat az Eladó jogosult a szerződéses alvállalkozónak (név, kézbesítési cím, telefon) átadni.

A Vevő tudomásul veszi, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását jogában áll bármikor írásban visszavonni, módosítani, továbbá kérheti a személyes adatok törlését a faaruhazbudapest @ zatik.hu címen.


11. Panaszügyintézés

Az 1997. (I.22.) Kormányrendelet alapján -amely az üzletek működését és a belkereskedelmi tevékenység folytatatását szabályozza- a Vevő szóban, vagy írásban közölheti panaszát az Eladóval.

A panasz szóbeli közlését Vevő megteheti a Vevőszolgálat 36 (29) 354 000 telefonszámán keresztül, illetve személyesen is a Vevőszolgálatnál, a 1185 Budapest, Üllői út 829. cím alatt. A szóbeli panaszt lehetőleg azonnal orvosolni kell.

Írásbeli panaszközlésére a Vevőszolgálat faaruhazbudapest @ zatik.hu címe használható.12. Egyéb

Az Eladó szabadon módosíthatja a jelen Általános Szerződési Feltételeket.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megjelenik a weblapon.

Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az Eladó szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a Vevő regisztrációját és megrendelését.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békés úton rendezzék. Amennyiben a jogvita békés úton nem érhető el, úgy a jelen szerződési feltételekből származó bármilyen vitás kérdés elintézésére a területileg illetékes Bíróság illetékes.


Budapest, 2008. november. 30.
Zatik Kereskedelmi Kft.

 

 

 


 

Utoljára rendelt termékek
Gyalult négyszögléc tölgyfa 13x80x2400 mm szegélyléc tölgyfa HU+
Gyalult tölgyfa deszka 22x 150x2190 mm HU++
Gyalult Kőrisfa stafli 40x90x2500 mm hosszában toldott rétegragasztott tömbösített stafni HU+
Gyalult négyszögléc tölgyfa 22x30x2500 mm stafni fa barkácsléc GH HU++
Beltéri ajtó dekorfóliás Dió szín 90x210x12 cm balos B krizett MAS341 útólag szerelhető tokkal

Kapcsolat

WEBÁRUHÁZI RENDELÉS INFORMÁCIÓ:

+36 1 770 7880 

webaruhaz@zatik.hu    

NYITVATARTÁS!

H-P: 8-17 SZOMBAT: 8-13

Faáruház Fatelep Budapest

+36 30 393 5030

+36 29 355 000 

1185 Budapest, Üllõi út 829.

(az új áruházunk a telep végében található!)

Fax: +36 (29) 998 758

E-mail: faaruhazbudapest@zatik.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8.00-17.00, Szo: 8.00-13.00

GPS koordináta:
N47.42234º; E19.23713º

Térkép


Faáruház Fatelep Budakalász

+36 30 746 7438

+36 26 342 792

2011 Budakalász, József A. u. 73.

(áruházunk az OMSZKI tó budakalász felöli sarkánál található)

E-mail: faaruhazbudakalasz@zatik.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8.00-17.00, Szo: 8.00-13.00

GPS koordináta:
N47.62066º; E19.06195º

Térkép